Thursday, May 19, 2011

Lonely


Assalamualaikum...

Dah lama sangat tak update. Nak cakap sibuk, tak sibuk sangat. Tapi, memang kekeringan idea untuk menulis sedangkan banyak perkara yang berlaku dalam hidup aku 3 bulan kebelakangan ni.

Sekarang ni aku dah keseorangan di Bangi. Cuma ada kawan-kawan di makmal dan juga rakan serumah. Tiada lagi mr.yakuza dan juga Kak Na, kakak sulung aku. Mr.yakuza dah merantau jauh, bertukar tempat kerja. Sama juga dengan Kak Na. Kalau ikutkan, terasa juga kehilangan mereka berdua ni, tapi memang kena banyak-banyak bersabar. Semuanya untuk jaminan hidup di masa hadapan. Yang paling penting, dah tak banyak jalan, jadi duit pun tak mencurah-curah keluar..huhu..

[gambar] Lonely...

Esok, ada interview biasiswa Khazanah di KLCC, final stage. Doakan aku berjaya. Ni cuma quick update, nak hilangkan resah di hati menunggu hari esok sambil prepare apa yang patut. Apa pun, wish me luck ok!

No comments: