Monday, October 31, 2011

My new Samsung PL90


Assalamualaikum...

Akhirnya mistulip dah dapat kamera untuk ambik gambar lab. Niat asal nak beli kamera Lumix DMC-FH2, tapi disebabkan hati yang tidak istiqamah, akhirnya Samsung PL90 ni jadi milik mistulip.


Cantik tak kamera saya?Hehe...



Camera testing session, bear2 n bunga ros dalam si pinky. Siapa student UKM cuba teka jalan ni kat mana?Huhu...

Lepas ni sila rajin buat lab ye. Pesanan kepada diri sendiri.





mistulip: Last minute decision untuk tak beli DSLR kongsi dengan mr.yakuza.

No comments: