Thursday, October 13, 2011

WIR Campaign 2.0


Assalamualaikum..

Ingat tak entri terdahulu mengenai Wear It Right Campaign yang diusahakan oleh kak Sue Anna Joe. Kalau tak ingat bolehlah tengok-tengok balik entri ni: Covering The Chest Is The Best.


Kali ni ada bahagian yang kedua. Wear It Right Campaign - Say What? Cover The Butt.


Jadi, marilah kita sama-sama perbaiki cara kita berpakaian. Menutup aurat dengan sempurna. Moga-moga istiqamah. InsyaAllah.





mistulip: dalam usaha mengumpul baju-baju labuh...pergi lab tiap-tiap hari pun pakai baju kurung je sekarang ni sampaikan bila nak pakai seluar dah rasa pelik dan segan...hehe...

No comments: