Friday, November 11, 2011

Bestfriend's E-Day


Assalamualaikum...

Raya ke-2 hari tu, mistulip ke majlis pertunangan bestfriend mistulip. Mistulip dan Kimah ni sekolah menengah sama-sama dulu dan juga 1 matrik kat KMM. Tak sangka, dia dulu yang bertunang dari mistulip. Huhu. Takpe, beza berapa bulan je pun.

Suka sangat dengan E-day kimah ni. Cantik. Sekali tengok macam kahwin dah. Walaupun, kimah ada ngadu yang masa limited, sebab decision untuk bertunang ni dibuat dalam masa yang singkat, but she managed to prepare it well. Apa-apa pun, congras dear. Moga dipermudahkan segala urusan nanti. Can't wait to attend her wedding later. InsyaAllah sehari sebelum mistulip jadi tunangan mr.yakuza ^_^

HB yang kuning tu, Kimah DIY sendiri...


Bride to be..congrats dear..


The dais. Simple tapi cantik. Adore it.


Haha..tengok pic ni mesti tengok kat double chin tu..saya makin mok2...





mistulip: selamat hari raya korban semua...hehe..sekarang baru ingat nak wish..moga segala amalan kita diberkati...

No comments: