Friday, November 11, 2011

Teaser: Cincin tunang


Assalamualaikum...

Kali ni buat entri teaser cincin tunang. Nak jugak teaser2 ni kan..huhu..Beli kat kedai emas dekat dengan Pasar Payang KT. Mistulip actually suka design simple dan jenis batu terbenam, tapi malangnya semua yang berkenan saiz tak ada. Maklumlah, jejari sotong mistulip ni unik sikit. Haha. Nak resize, design batu benam memang tak boleh, sebab takut nanti akan mengubah kedudukan batu tu. Jadi, terpaksa pilih design yang lain. 

So, ni la pilihan mistulip. Saiz pun ngam-ngam, dah tak perlu resize. For me, cincin ni cantik.

Cantik tak? Sila cakap cantik.




mistulip: malam-malam mengadap paper flower...banyak lagi kena buat...

No comments: