Friday, December 30, 2011

Bila 2 nak kahwin, 1 nak tunang...


Assalamualaikum...

Hari ni dapat dua undangan kahwin dari kawan baik sekolah menengah. Dua-dua sama tarikh dengan engagement date mistulip. Macam mana nak attend kalau kat rumah mistulip sendiri ada majlis? 

Actually memang dah tahu awal-awal lagi tarikh kitorang semua clash. Tapi apa nak dibuat tarikh dah ditetapkan. Boleh tak nak pergi jugak nanti. Pihak laki balik je, terus lari pergi sana dengan pakai baju tunang..Hahaha..

[picture] Jangan jadi runaway bride sudah...




mistulip: makin malas nak siapkan engagement prep..sigh...

No comments: