Wednesday, December 7, 2011

Manusia sering mengeluh


Assalamualaikum...

Mistulip dah habis present.
Dari pagi lagi dah huru-hara.
Manakan tidak..
Dari jadi last person untuk present hari Jumaat nanti.
Tup,tup jadual ditukar last minute petang semalam.
Mistulip kena present TODAY!!!
Dan hanya tahu pagi tadi..

Nasib baik...
Mistulip bernasib baik sebab dah buat draft slide tu..
Tunggu nak tambah dan edit je...

Kata orang tak baik mengeluh...
Tapi, kalau tak mengeluh pun, memang boleh buat terkejut..
Bila terkejut, mula la kalut..
Dah kalut, mula la stress..
Dah stress, terus rasa sakit hati..
Akhir sekali, mengeluh jugak la nampaknya..
Hahahhaha...


Ok, lain kali jadikan iktibar ye..
Prepare awal-awal...
Kalau tak nak terkejut dan end up dengan mengeluh...
Ish3...tak habis-habis dengan mengeluh...

Dah..
Mistulip nak senyum pulak..
Sebab dah habis present..
Tak perlu fikir banyak-banyak lagi..


Senyum..tak perlu kata apa-apa =)




mistulip: Dr, lain kali jangan buat saya terkejut macam ni lagi..huhuhu...

No comments: