Thursday, February 9, 2012

Baju kecik-kecik


Assalamualaikum...

Projek cuti Maulidulrasul dan Thaipusam.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ni orang panggil kain felt.


Bahan-bahan yang digunakan.



In progress.

Tadaaa...


Siap dah baju kecik saya. 


Ampaian yang kat atas tu adik mistulip yang buat. Yang I love my car tu baru mistulip punye. Cantik tak? Nak gantung kat cermin pinky nanti =) 

Actually tiru dari JajaKraf. Sangat adore dengan produk-produk yang JajaKraf hasilkan. Cute and sweet sangat.

Kemas je dia buat. Mistulip buat comot sikit, sebab kurang peralatan (alasan...huhu..)

Comey

Banyak lagi produk lain, kebanyakannya semua guna kain felt. 

Dan mistulip dalam proses buat 1 keychain bear ni. Design dan tampal-tampal dah siap. Cuma tunggu nak jahit dan masukkan fiber je. Malas je rasa nak siapkan sebab kat umah tu ada dua lagi novel menunggu untuk dibaca. Hahaha.



Bear mata terjojol. Hehehe..










mistulip: gambar tak cukup cantik, lighting kurang kot. malas nak edit...

No comments: