Friday, February 10, 2012

Mana satu pilihan hati?


Assalamualaikum...

Hari Jumaat bagi mistulip selalunya hari untuk berangan. Hahaha. Teruk betul. Tapi memang macam tu la selalunya, bila hari Jumaat je malas. Hari Isnin pun malas. Tak produktif langsung. Ok, stop membebel. 

Untuk big day mistulip nanti, setakat ni pilihan tema ke arah grey silver. Banyak-banyak kat bawah ni, yang mana ye cantik.

Grey silver and white.

Grey, silver and white lagi.

Ada unsur-unsur pink. Sweet tapi mesti mr.yakuza akan cakap NO! hehehe...

Unsur-unsur kuning. Cantik jugak.

Purple. Not bad.

Tiffany blue ke ni ek. Cantik!


Purple and pink tak kot. Dah ramai sangat orang buat. Ikutkan nak putih, tapi macam suram sangat pulak. Kuning ke tiffany blue? Dua-dua pun cantik, tapi hati nak putih. Hehehe, mengada betul. Nanti la bincang ngan mr.yakuza lagi.




mistulip: family semua tak setuju mistulip nak warna grey! dorang kata tak ceria langsung..hahaha...

No comments: