Friday, February 24, 2012

Tulip wedding cake


Assalamualaikum...

 Mari berangan lagi. Kali ni berangan nak tulip wedding cake nanti. Do want! Tak kisah macam mana design, asalkan ada bunga tulip. Boleh tak.


Yang ni cantik. Suci je warna. Tulip kembang pun ada.


Cantik jugak! Cuma tak berapa berkenan dengan warna hijau kek tu.

Cascade of tulips wedding cakes, cheap wedding gowns dresses

Dapat yang macam ni pun ok dah. Sweet and simple!


Yang ni macam tak berapa sesuai untuk kek kahwin. Tapi suka, penuh bunga tulip kat situ.


Cantik. Nampak mewah dan suka dengan susunan tulip yang macam ni. Boleh berangan jela...


Sweet sangat yang ni.


Kan dah excited. Haha. Kalau boleh memang nak kek ngan design bunga tulip nanti. Harap-harap tercapai la. Cuma kedai kek kat Besut macam tak banyak je yang boleh nak tempah kek fondant macam ni. Eh, tak banyak ke memang tak ada langsung ek. Sebab, selalunya tengok kat kedai-kedai tu macam kek krim yang biasa je ada. InsyaAllah ada kot.



mistulip: baru lepas submit paper untuk kali yang ke-4. moga tak ada yang ke-5...

4 comments:

Amalia Zurahim said...

wahh......kipas-susah-mati bunga tulip rupa nya....hihi...tq follow blog akak...anyway, kek fondant senang je yaang...lg senang dr buat kek krim tu tau..cume org kt besut ni tak amik fondant sbb kurang bdget utk kek...kek tier fondant esp yg stack cm gmbr2 kt atas tu mahal...rm400-rm 1K++..citarase u mmg awesome sbb kek2 dgn tulip mmg cantik...!

mistulip said...

2la,memang tau agak mahal..tu yang jarang nmpak kat besut..huhu...mmg suka sgt ngan bunga tulip sbb simple yet beautiful...nanti sy nak kahwin,tempah kek ngan akak boleh?

amalia marma said...

insyaAllah...tq

Li Lian said...

Nice pics. Saya akan consider buat kek bunga tulip sekiranya ada customer yang berminat nanti. I love tulips too!! My hubby proposed to me with tulips...

http://dbakinglawyer.blogspot.com/