Thursday, March 22, 2012

My adorable nephews


Assalamualaikum...

Dua minggu lepas family mistulip datang sini sebab attend majlis kahwin sepupu mistulip. Anak buah berdua tu pun mesti la ada jugak. Akif sekarang dah pandai. Dulu senyap je, takut je ngan orang tak berapa kenal. Sekarang bukan main lagi. Asyik gelak je. Eka pulak makin sombong. Orang tanya buat tak tahu je. Geram betul. Huhuhu...


Akif dan eka masa di i-city. Nampak kan bezanya. Akif muka excited, eka muka tak ada perasaan. Hahaha. Sekarang best jugak la i-city sebab dah ada funfair sume, tapi kena keluarkan duit la nak main benda-benda yang ada tu. Dulu macam bosan je kan, kira ok la sekarang..



Ni masa pergi rumah emapat musim kat Taman Botani Negara aka Bukit Cerakah. Musim bunga tau sekarang, cantik dan wangi je bau dalam rumah tu. Dan asal nak ambik gambar je, mesti akif akan duduk mencangkung macam ni. Abang dia pun jadi ikut sama. Last-last dua-dua mesti gelak. Macam sengaja je nak main-mainkan orang yang ambik gambar. Huhuhu...


Akif yang dah pandai buat muka bila ambik gambar. Tapi sangat cute!

Akif yang comot...makan sorang-sorang, tak nak kongsi langsung ngan orang lain...

Banyak cerita pasal akif je kan. Bukan apa, eka kan dah sombong. gambar dia semua tak ok, kalau ok muka macam tak ikhlas. Hahaha...Ok, tak ada apa dah nak cerita. Layankan jela mistulip membebel ni. Sejujurnya tengah bosan yang amat. Rindu pada akif dan juga eka. Sekian entri yang tak ada motif.





mistulip: tak sabar nak buat preparation for my big day, tapi macam tak tau nak mula dari mana...wuwuwu...

No comments: