Wednesday, May 2, 2012

Begini Caranya


Assalamualaikum...

Mood jiwang dan berangan hari ni.  Dedicate this song to my fiance. Hehehe.

Begini Caranya- Shaheizy Sam & Yana Samsudin


Aku tak bisa mengatakan perkataan
Kelu lidah bila berdepan kamu
Aku percaya pada naluri hatiku
Yang nyata sudah ada depan mata

Tapi aku masih belum mengenalmu
Untuk menikmati rasa sebenar-benar cinta

Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang

Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan

Ini caranya bagi diriku
Caranya bagi diriku

Tapi aku masih belum mengenalmu
Untuk menikmati rasa sebenar-benar cinta

Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang

Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan

Aku tahu dimana nak cari cintamu
Disini tak mungkin mengalah
Dengan apa yang mendatang

Yang ku tahu ku cuba terbaik untukmu
Yang indah jadikan kenangan
Yang duka perbetulkan

Ini caranya bagi diriku
Caranya bagi diriku



Sangat suka! Lagu ni OST movie terbaru dorang 'Aku Ada, Kau Ada?' Shooting kat korea, pic ngan video pun ala-ala korea dah jadinya. Hehehe, tapi sweet je SS ngan Yana dalam video tu. Macam terawang-awang je dengar lagu tu. Wah, berangan lagi.








mistulip: Aku tahu dimana nak cari cintamu, disini tak mungkin mengalah, dengan apa yang mendatang...

No comments: