Friday, December 21, 2012

I am moving...

Assalamualaikum...

Akhirnya, esok last day dah kat rumah sewa ni. Setelah berhempas pulas siapkan lab selama 3 minggu lepas majlis kahwin hari tu. 

Dan hari  ni, sangat penat plus tumit kaki sakit. Sebab berdiri je buat lab.  

Kalau dulu, mengenangkan labwork asyik tertangguh sebab SFE sikit-sikit rosak, macam dah tak ada harapan lab boleh siap tahun ni. Sampaikan pernah rasa nak give up dengan masters ni. Macam nak berhenti, kahwin dan jadi suri rumah je. Hahaha. 

Walau apa pun, tetap kuatkan semngat. Bila SFE ok, elok-elok je  masa tu tengah busy dengan segala urusan kahwin. Sampaikan stress berganda-ganda dan lepas je balik dari conference kat Sabah hari tu, mistulip demam seminggu. Mungkin juga sebab perubahan hormon. Bila pergi klinik doc cakap sebab stress.  Entahlah, yang mana satu sebabnya. Dua-dua la kot.

Tapi, sekarang dah boleh senyum sebab tinggal lagi sehari nak jumpa suami tercinta. Alhamdulillah, perjuangan dah hampir selesai. Now, it's packing time! Banyaknye barang nak kena kemas. Yang pasti tak muat semua barang nak sumbat dalam pinky. Huhuhu...

Tak sabar tunggu hari Ahad. Sebab dah rindu sangat dekat 'photographer' saya ni....

Masa jalan-jalan kat Tanjung Aru...


Sutera Harbour, Kota Kinabalu. Lepas habis presentation, jalan-jalan ambik gambar jap dekat kawasan hotel. 

Kami di hari kejadian...





mistulip: nak review pasal wedding, tapi tak ada mood lagi sebab gambar photographer semua kat kampung...

No comments: